Juttuja muualla

2014-06-13-1350Hei armaat!

Kuten huomaatte, olen ollut kiireinen ihan muualla kuin Nokkosen parissa viime viikkoina. Olen kirjoittanut esim. seuraavanlaisia tekstejä paperijulkaisuihin:

Taide-lehteen 3/14 kirjoitin sen perinteisen Lokikirjan lisäksi Jussi Heikkilän pronssivarpusesta (se sijaitsee Jyväskylässä). Sain myös onnellisen tilaisuuden haastatella Vuoden nuoria taiteilijoita nimeltä Nabb+Teeri (sen haastattelun alku on Taide-lehden nettisivuilla).

1/2-lehteen (1/14) kirjoitin runon videotaiteesta (sen nimi on Mitä minä tiedän videotaiteesta). Se oli hauskaa ja jotenkin kotoisaa, koska olen muutenkin tällainen pöytälaatikkokuvataiderunoilija.

Mutta nyt olen rentoutunut käymällä yksissä tupareissa ja yksillä syntymäpäivillä ja yhdellä mökillä ja yhden kummipojan luona ja olen lukenut Knausgårdin Min kampin osat 1-4 ruotsiksi ja vienyt yhdelle haudalle keltaisia orvokkeja ja hoitanut graduseminaarin loppuun ja pyöräillyt Suomen pisimmän riippusillan päästä päähän helteessä ja NYT minulla on aikaa blogata. Phiuh.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: