Alikulkuarkeologiaa

Olen kaksi viikkoa seuraillut, kuinka mies, jonka takin selässä lukee Delete, pesee suojavarusteet päällään läheisen alikulkutunnelin seiniä. Seinillä oli graffiteja, lähinnä hassuja juttuja, joita katselin aina kauppaan mennessäni. Koska en yleensä ota kauppaan mukaan kameraa, minulla ei ole kuvia tunnelin graffiteista. Mutta nyt niitä ei ole; kaksi viikkoa niitä on pesty pois.

En tiedä, mikä alikulkutunnelin harmaassa betonissa on niin tärkeää, että se on tällaisella työllä ja vaivalla saatava esiin. Ehkä kaupungilla on tunnelille suuria suunnitelmia? (Älkää vain sanoko, että tämä on jokin uusi strategia, että kaikki alikulkutunnelit aiotaan pestä.)

Joka tapauksessa. Tänään huomasin, että kaikkien maalikerrosten alta on noussut esiin ikivanhoja graffiteja, joita en koskaan ennen ole nähnyt. Ja sillä hetkellä harmitti: olisin voinut koko tämän kaksi viikkoa kuvata aina uusia ja uusia esiin tulevia kerroksia. Kaupunkiarkeologiaa.

Mutta koska olen niitä, joilla on erikseen kamera ja puhelin (ja molemmat niistä kaiken lisäksi yleensä kotona), en ole voinut ottaa teille ohikulkiessani kuvia. (Yritän oppia kuvamaan enemmän.)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: